×
Bejelentkezés
Feliratkozás

Amennyiben feliratkozik, megkaphatja hírlevelünket, és hozzászólhat a közzétett anyagokhoz.

Feliratkozom a hírlevélre
keresés

Szeretettel meghivunk mindenkit a Komáromi Magyar Lovasszinház, János Vités cimű daljáték bemutatójára.

November 1, szombaton, 5 órai kezdettel a Cambridge-i Morse Schoolba. Az előadást fogadás is kíséri az étkezőben.

A komáromi Magyar Lovas Színház Bemutatja a JÁNOS VITÉZ Kacsóh Pongrác daljátékát, angol feliratozással a Cambridge-i Morse School színháztermében, szombaton, 2014. november 1-én délután 5 órától.
Az előadás Kacsóh Pongrácz: János Vitéz című operettje, a Lovas Színház műsorán lévő előadása az amerikai egyesült államokba tervezett adaptációja. Az előadás Komáromban közel 40 ló szerepeltetésével játszódik, ami még nagyobb élményt nyújt és még különlegesebbé teszi ezt a gyönyörű történetet. Természetesen a lovak nem szállíthatók, de egy hatalmas kivetítőn keresztül a meg lehet mutatni Lovas Színház fantasztikus hangulatát. A főszereplők élőben énekelnek játszanak a vászon előtt, ami néhol díszletként funkcionál, néhol pedig szervesen kapcsolódik az adott jelenethez mozgóképekben a tömeg- és lovasjeleneteknél. Mindezek mellett végig biztosítja az angol nyelvű feliratot is, hogy a magyarul nem értő közönség is értse és át tudja érezni a János Vitéz csodálatos világát.
Kacsóh Pongrác operettje a Lovas Színház bemutatásában, látványában és hangzásában egyaránt alkalmas arra, hogy bepillantás engedjen a Magyar lélek csodákban hívő világába, hogy megismertesse az első Magyar operettet s hogy felkeltsük az érdeklődést a mai magyar kultúra iránt.
Főszerepben: Kukorica Jancsi: Derzsi György, Bagó: Vadkerti Imre, Iluska: Baranyai Anna, Mostoha: Papadimitriu Athina, Francia király: Benkő Géza, Francia királylány: Mondok Yvette

 

Forrás: www.bostonhungarians.org

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások